Allt och inget · Vårt hus

Idag besiktas huset…

… och vi kan då äntligen få reda på exakt inflyttningsdatum! Vi har nämligen flaggat för att vi gärna flyttar in tidigare om det går eftersom vi ändå bor hemma hos mina föräldrar just nu, och beroende på hur mycket som behöver åtgärdas efter besiktningen så är det inte omöjligt att vi får tillgång tidigare. Hoppas!!! Vi längtar helt otroligt mycket (vilket jag inte kan sluta tjata om nej, haha) och åker dit flera gånger i veckan och frågar snickarna om vi får gå in och kika. Ibland åker jag dit på kvällarna och bara ställer mig på altanen och blundar och andas också. Miljöerna är helt fantastiska med skog, vatten och hästhagar som grannar. Det är ett lugn där som absolut inte fanns i hamnen av förklarliga skäl (det tenderar inte att vara direkt fridfullt att bo mitt bland 8 byggarbetsplatser…). Jag bara vet att jag kommer trivas med att bo där.

Jag tänkte att vi skulle ta en titt på hur det såg ut när vi var där senast i förra veckan, det är ju i princip helt klart, OBS på våra gulliga grannar i bakgrunden!!

Alltså jag DÖR för de stora fönstren, takhöjden och materialvalen! Däremot finns det en sak som vi inte är helt nöjda med, och det är golven som är kritvita… vilket gör att rummen upplevs som väldigt kala, som en vit box. På databilderna var inte golven så vita utan mer ljust träfärgade, vilket jag tycker hade passat bättre… men jag tänker att vi får försöka få det att funka. Vi ska måla alla rummen i olika ljusa, dova färger och sedan behövs ju mattor, gardiner, kuddar, tavlor, växter m.m för att göra det personligt. Jag tror det kan bli bra ändå, men om vi gjort allt det och ändå inte gillar golven så får vi väl slipa dem helt enkelt. Det löser sig hur som. Det är ju ett väldigt trevligt och ytligt problem att ha 😉

En reaktion till “Idag besiktas huset…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s