Familj & vänner

Tekväll utan te

Direkt efter jobbet idag så åkte jag till mina gamla hoods i Hökarängen (någon som minns att vi bott där??), närmare bestämt hem till My som bor kvar på samma gata som vi bodde på. Även Towe hängde såklart med, vi är ju bästa trion! Älskar traditionen vi skapat, att någon gång i månaden ungefär ses hemma hos My och dricka te till alldeles för sent på kvällen. Fast idag blev vi bjudna på kycklingsallad (med granatäppelkärnor i som jag älskar) och chokladmousse, mycket gott. Det är liksom lite för varmt för te än, men snart är det dags för det, hösten är ju snart här. Såklart blev det häng med Mys fina barn Elise, som är lika gammal som Em, och Ines som är 2 månader. Båda två så fantastiskt goa tjejer! Det är så himla mysigt att sitta och prata om allt och inget med Towe och My medan det mörknar utanför. Älskart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s