Allt och inget

Sura listan!

Jag vill också fylla i den här listan som Underbara Clara hittade på!

Obehagligaste jag vet: fästingar, får panik bara av att tänka på dom och vilka sjukdomar de bär på. Att flyga, men det vet ni ju redan vilken fobi det är för mig. När det är för varmt – avskyr att bli så varm att jag svettas. Ambulanser med sirener i full gång, måste alltid tänka var alla mina barn och övriga familj är någonstans och om något kan ha hänt dom när jag hör det.

Absolut inte min killtyp: killar som själva går runt och är extremt medvetna om sin egen snygghet är så otroligt avtändande. Så kallade ”bad boys” är enbart töntiga. Äldre män dras jag inte heller till, inga faderskomplex här, haha. Nej, ge mig gedigna, snälla, trygga och ödmjuka killar i min egen ålder! Typ: Johan, haha.

Äckligaste mat jag vet: oliver, ägg (typ omelett och kokta ägg), selleri, tomatsås, pesto, korv och fläskkött i alla dess former, alla sorters melon… shall I go on? Jag är otroligt matkräsen, haha!

Blir arg på: Folk som inte tycker att de behöver tänka på HUR de säger saker, hur de uttrycker sig, att om någon tar illa upp av vad de säger så måste det bero på att DEN ANDRE är känslig, inte på att man själv hade ett anklagande tonfall eller liknande. Har nog väldiga HSP-tendenser här, väldigt känslig för sånt. Alla, inklusive jag, kan göra fel här men självinsikt är viktigt! Allra mest arg blir jag dock förstås av tanken på människor som medvetet vill skada barn, tex pedofiler. Orkar inte ens tänka på det.

Sämsta bok jag läst: Den väldigt nyligt utgivna Tjockdrottningen av Moa Herngren var väldigt platt och larvigt skriven. Sofi Fahrmans bok Elsas mode är så dålig. De allra flesta chiclit-böcker jag gett mig på egentligen är dåliga, de blir bara ängsliga och larviga om de inte bottnar i någon form av seriöst problem och som har humor tycker jag. (De bästa är utan tvekan Marian Keyes böcker om systrarna Walsh, Sophie Kinsellas shopaholic-böcker och Mhairi Macfarlanes böcker!)

Något som får mig att byta radiokanal: Känslosamma låtar (för HSP för det), rap/hiphop och generiska, trista houselåtar.

Sist jag ville ta till knytnävarna: varje gång jag hör om kvinnovåld? Vilket drabbar mig på ett helt annat sätt sedan jag själv fick två töser. Eller all form av våld och övergrepp på barn. Då vill jag införa dödsstraff enligt medeltida former!!! På riktigt alltså.

Sämsta serien jag nyligen sett: en serie måste få mig att känna wow på ett avsnitt, annars stänger jag av. De senast ratade serierna pga tristess är iaf: Girlboss, Unbreakable Kimmy Schmidt, House of Cards, Game of Thrones (gav iofs upp efter säsong 2), Mad Men, Orange is the New black, Gossip Girl…… etc.

Fulaste plagg jag vet: tröjor med korsettliknande snörning. V-ringade tröjor. Wrap-klänningar.

Äckligaste drycken: beskt kaffe!! Svart kaffe är alltid beskt, men ibland även med mycket mjölk i… då är det odrickbart. Även kaffe som smakar sump. Red bull. Grönsaksjuicer. Havremjölk.

Det skriker jag när jag blir arg: fans jävla fitthelvete!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s