Emilia <3

TVÅ barn på förskolan!

Tänk att de här två nu är så stora! Så stora att Emilia började på stora avdelningen på föris idag, och Stella ska inskolas på lilla avdelningen. Här på bilden var Stella några veckor gammal och Emilia hade inte ens fyllt 2 år…

Jag följde med Em första dagen till stora avdelningen på förskolan idag, jag kände att jag ville ge henne den tid hon behövde för att hon skulle känna sig trygg innan jag gick. Em är ju en lite blyg och tillbakadragen tjej i början, hon har en liten startsträcka innan hon vågar ta för sig i gruppen. Så först och främst satt hon i mitt knä gömd mot mitt bröst, men så kom hennes kompis V, som gick i samma grupp som henne på lilla avdelningen, och hjälpte henne. Hon tog med en Pippibok som hon visade Emilia och så satte hon sig vid ett bord och sa "sätt dig här och titta med mig"! Alltså tacksamheten jag kände mot det här underbara, underbara barnet då!!! För om Emilia var nervös, så var det nog kanske hälften mot vad jag själv kände… och efter att V och jag lockat lite på henne gick hon till slut och satte sig bredvid V och de tittade i boken tillsammans. Skrattade och hade så kul. Jag väntade en liten stund innan jag sa hejdå och gick, och det var knappt att hon såg att jag gick därifrån. Lättnaden!! Sedan grät jag en skvätt när jag gick till bilen, för herregud vad det känns konstigt att mina bebisar är så stora!


Emilia och fina V som hjälpte henne att känna sig trygg ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s