Familj & vänner · Resor

Bröllopshelg!

Igår morse lämnade vi av barnen hos sin farmor och farfar, och faster och kusinerna som också bor över där just nu, och for iväg på bröllop! Barnen var så glada över att få vara med sina kusifiner att de knappt registrerade att vi gick, haha. En bilresa på 2 timmar senare var vi framme vid Julita Gård där bröllopet skulle hållas, de som gifte sig var min kusin Andreas och hans Jeanette. Andreas spelade och sjöng i kyrkan på vårt bröllop (… vilket jag ska berätta mer om snart hehe…) och både han och Nettan är fantastiskt fina människor, så det var riktigt kul att få vara med. I och med att Andreas är så musikalisk tänkte jag redan från början att det skulle hända något speciellt, och det gjorde det. Efter att kyrkklockorna klingat ut i kyrkan blev det tyst några sekunder, Andreas stod framme vid altaret. Plötsligt drog han fram sin gitarr och började sjunga och spela medan brudföljet gick ner för altargången. När det blev brudens tur att gå så stämde även hon in i sången medan hon leddes fram till altaret av sin pappa. Där framme fortsatte brudparet att sjunga tillsammans, och det var liksom ingångslåten! En fantastiskt fin låt som heter "bortom augusti". Alla blev väldigt tagna, det var så fint!

Efteråt blev det lite fria aktiviteter innan det var dags för middag. Allt var otroligt fint ordnat och talen var fantastiska! Speciellt ett tal som en av deras vänner skrivit i gammaldags sagoform och på rim, som fick alla att skratta högt och jubla för att det var så skickligt gjort. Ett sånt tal som de måste rama in och sätta upp på väggen! Efter middagen var både jag och Johan så otrooooligt trötta att vi faktiskt smet bort till vårt rum på vandrarhemmet vi bodde över på och totaldäckade. Men vi hoppas att festen var rolig för de andra, haha! Men TACK Andreas och Nettan för att vi fick vara med på ert underbara bröllop! Det kunde inte blivit finare!

Nu längtar jag bara efter att få hålla om världens bästa tjejer och gosa ordentligt innan det är dags för förskolestart för BÅDA imorgon! Pirrigt!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s