Allt och inget

Förkyld deluxe

Den när semestern var slut och man skulle gå tillbaka till jobbet, men man blev så fruktansvärt förkyld att man fick sjukskriva sig redan första dagen tillbaka. Den är ju kul…….? Speciellt när man är ny på jobbet och allt.. förkyld också, det låter så löjligt. Herregud, lite snor liksom. Men jag orkar på riktigt inte gå upp ur sängen!! Har så ont i luftrören och i bröstet, det river som ett rivjärn i halsen, hostan är förjävlig och snoret skulle kunna fylla en pool. För att inte tala om orkeslösheten, fy. Jaha, slutklagat. Jag hoppas innerligt att jag är tillbaka imorgon igen, men jag skulle inte räkna med det. Tills dess ligger jag i sängen, käkar glass (som är det enda som lindrar halsontet) och läser ikapp inredningstidningar som jag köpt men inte hunnit läsa än. Så, rätt okej ändå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s