Familj & vänner · Hem & inredning

Flyttdag och födelsedagHur jag tänkte när jag lade vår planerade flytt på min födelsedag?? Jaa, efter idag är jag inte riktigt säker, fy vilken lång dag. Efter en rätt så sömnlös natt (har känt mig som en zombie hela dagen) fick jag ett paket på sängen från min underbara familj – Apple TV! Sist på bollen forever, haha. Därefter åkte vi till Delselius och handlade med frallor och wienerbröd och drog hem till mina föräldrar där vi dukade upp födelsedagsfrukost. Det blev mysigt, även om jag mest försökte att inte somna. Av mina föräldrar fick jag en ny och fin cykel, inklusive en barnstol! Jag har inte haft en cykel på säkert 10 år, så det var väldigt välkommet. Gu så jag ska cykla nu!

Sen lämnade vi barnen hos mamma och min moster som är här över helgen och åkte och tömde lägenheten tillsammans med min pappa, Hampus och Nicole. Hela bohaget fraktade vi till min pappas firma norr om stan, det hela tog ett bra tag… sen packade vi in resten i flyttbilen (typ vår säng, min rygg klarar inte av någon annan) och fraktade det hit till mina föräldrar. Så nu bor vi här igen då! Vi gjorde ju det för 2 år sedan också, när vi väntade på att lägenheten skulle bli klar. Men då var det över 4 månader vi bodde här, mu handlar det bara om 2. Så det går bra. Men!! Nästa vända kör vi flyttfirma! Jag är så trött efter denna dag, helt otroligt.

När flyttandet var avklarat så var det bara att duscha och svida om, vi skulle iväg på middag nämligen! Vi blev bjudna på ett par glas champagne hemma hos Hampus och Nicole innan vi drog in till stan och åt på Austin Food Works. Både jag och Nicole tog varsin poké bowl, det är ju såå gott! Denna var rätt god också. Tyvärr var det selleri i, och tonfisk istället för lax, det drog ner betyget lite. Men annars bra! Nu är det dags att sova, ÄNTLIGEN! 28 år gammal nu.

2 reaktioner till “Flyttdag och födelsedag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s