Resor · Shopping

Utflykt till Lilla möblemanget och Skultuna

Vad härligt det är när man fått både manikyr med gellack (körde på nude färg med guldigt ringfinger som synes) och spafotvård! Jag har gjort det ungefär en gång i månaden sedan före bröllopet, det är en sån fantastiskt härlig lyx att unna sig tycker jag, och mina fötter har en tendens att bli fruktansvärt fula, så det är även en tjänst gentemot allmänheten som ska beskåda mina fossingar på diverse stränder och badhus, hehe. Nu är det bara tre dagar kvar till flytten, men jag ska försöka lägga ut del 2 om bröllopet på bloggen ikväll! Det känns så kul att få visa upp bilderna för er, vi är ju verkligen så nöjda med dem.

Apropå flytten så var jag och Johan iväg på en utflykt till Västerås igår för att besöka Lilla Möblemangets verkstad och titta lite på olika färgprover, vi ska nämligen beställa ett matbord och tillhörande långbänk av dem! De tillverkar så otroligt fina möbler, kan verkligen rekommendera att kolla in deras Instagram för att se bilder. Priserna är dessutom helt oslagbara, 4400 kr ska vi betala för ett 8-mannabord! Kan inte bli bättre. Vi ska lägga beställning om några veckor dock eftersom det är en månads leveranstid. Ingen odé att dra hem något stort matbord till mina föräldrar, haha.

Efter det besöket åkte vi lite spontant vidare mot Skultuna messingsbruk som också ligger i Västerås. Det låg fantastiskt fint till i de gamla 1700-talsfabrikslokalerna vid en bäck ute på landet. De hade en fabriksoutlet med andrahandssorteringn! Jag blev helt lyrisk och fyndade ett antal ljuslyktor designade av Lara Bohinc och den gulliga lilla ljushållaren The Factory. Dessa var alltså nedsatta mellan 50-80%!! Måste åka tillbaka dit och fynda mer någon gång, man älskar ju Skultuna liksom. Därefter tog vi oss en varsin räkmacka ute på terrassen med utsikt mot bäcken och skogen. Så mysig dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s