Vårt hus

1 vecka kvar till flytt


Emilia testade ett par barnglasögon för kul skull när vi var på Synsam igår och alltså jag har aldrig sett någon så gullig i glasögon!? Det var nästan så jag önskade att hon skulle behöva det, haha.

Så har packandet börjat. Jag känner nu att vi skulle börjat redan innan Spanienresan, men Johan tycker som vanligt att det är onödigt att börja med sånt i allt för god tid (och tycker sen det blir stressigt och jobbigt när det visar sig att det blir lite brådis, haha). Men, det ordnar vi. Flyttlasset går nästa helg hem till mina föräldrar där vi ska bo i ca 6 veckor, men överlämningen ska inte ske förrän 11 augusti, så vi har marginaler om det skiter sig som tur är. Med risk för att slå in öppna dörrar här men alltså, fyyy vad trist det är att packa! Och då har jag bara packat 2 lådor än så länge, haha. Medan jag gör det drömmer jag mig bort till 29 september när vi står i vårt drömhus och packar upp grejerna igen. Så himla mycket roligare det ska bli!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s