Stella <3

Stella och läskiga gubben

Nog pratat om Norwegian nu! Själva resan har ju varit väldigt bra, det är trevligt här i Nerja. Mamma och pappa hyr lägenhet här precis vid Playa Burriana som ligger nedanför själva staden Nerja (som ligger högt upp på ett berg), lutningen på gatorna utanför stan är inte dålig och jag har haft sån sjuk träningsvärk i vaderna alltså, haha.

En bra grej är också café Albi vid stranden som vi åt lunch på de flesta dagarna. Så himla goda crêpes bland annat! Personalen var också trevlig, speciellt en äldre gubbe som gärna pratade och skämtade med oss, och med barnen. Varje dag har han tex försökt att lite försiktigt gulla med Stella genom att kuttra lite och prata lite med henne… vilket hon inte uppskattade ALLS, så fort han kom lite för nära såg man att hon blev helt paralyserad av skräck, för att sedan brista ut i skräckslagen gråt och desperat försöka hoppa upp i min famn! Det spelade ingen roll att han pratade försiktigt med henne lite varje dag, utan varje dag samma reaktion. Hon hade stenkoll på honom vart han än rörde sig på caféet, lite i periferin sådär så noterade hon hela tiden var han var och kom han för nära eller tittade på henne så blev hon livrädd. Så märkligt! Det här har hänt några gånger förut också, och det är alltid bara äldre män det gäller?? Kvinnor däremot sträcker hon sig mer än gärna efter utan att känna dem alls… helst unga tjejer, de drar hon sig gärna till. Jag minns att Emilia var likadan hon med, fast inte lika utpräglat som Stella. Men även Em föredrar kvinnor, nästan alltid. Förstår inte hur det blivit så, de har ju en fantastisk närvarande pappa som är otroligt omhändertagande och kärleksfull liksom, plus morbror, morfar osv som leker och gosar med dom. Så det är ju inte där det ligger. Själv kan jag inte riktigt hålla mig för skratt när det händer, det är så tydligt och dramatiskt liksom…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s