Resor

Hemmaaaaa!!


The face of ren och skär panikrädsla under start och när det är turbulens. Inre paniken befinner sig verkligen på 10/10 då och jag KAN inte hålla gråten borta, vilket stör mig enormt eftersom jag inte vill föra över rädslan på barnen som sagt. Lånade dock pappas ljudutestängande hörlurar och hade på mig hela flygresan vilket hjälpt eb hel del, att slippa de mesta ljuden. Kanske läge att gå flygrädslekurs inför New York… får ont i magen bara av tanken på 8 h i luften.

Nu är vi äntligen hemma!!!! Vi landade igår kväll efter en otroligt lång dag, efter mycket MYCKET om och men… dagen började med taxifärd till flygplatsen 9.30 och slutade inte förrän 22.30 på kvällen när vi var hemma. Första flyget till Köpenhamn med SAS gick jättebra, inget strul alls. Däremot när vi kom till Köpenhamn och hade 2 timmar på oss att hämta ut allt bagage och checka in igen på flyget med Norwegian mot Stockholm… Låter enkelt va? Jovisst, men alla samtal till Norwegians kundtjänst hade tydligen inte tjänat något till alls, för när vi skulle checka in visade det sig att BARA jag och Johan var inbokade på flighten. 28 rader ifrån varandra dessutom. Stod och dividerade ett tag med tjejen i bagagedropen som gjorde allt för att kolla vad som hänt, men allt var tydligen så konstigt. Barnen var av- och påbokade hit och dit så det fanns några avbokade platser hon kunde använda och boka på efter mycket om och men. Dock blev barnen bokade som vuxna och fick varsina platser, ingen i familjen skulle få sitta tillsammans dock… men det var allt hon kunde göra. Så efter en tjurrusning till gaten (allt strul tog skitlång tid), fick vi diskutera fram lösningar med flygvärdinnorna för att vi skulle få sitta tillsammans med barnen… så om det ens var möjligt är vi ännu mindre imponerade av Norwegian nu, haha…

Men till slut löste det sig, tack vare snälla flygvärdinnor och medpassagerare och en timma senare landade vi! Helt överglida över att äntligen vara på hemmaplan igen, om än också övertrötta deluxe. Nu är det bara att börja hardcore-packa, för nästa helg flyttar vi! välkommen hem, typ… 😂

En reaktion till “Hemmaaaaa!!

  1. Pingback: Lista över 2017

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s