Allt och inget

Presenten och hur glad en matälskarbebis är på sin pappas födelsedag

Presenten då, vad var det? Jo det var två kuvert och ett paket med ledtrådar; en egenkomponerad dikt, ett kollage över sevärdheter i New York, en amerikansk flagga, pop-a-cob och vaxat smörpapper utformat som en amerikansk tidning… presenten var helt enkelt en resa för två till New York! Jag har bokat The Box House Hotel i Brooklyn (så nyfiken på den stadsdelen, där var vi aldrig förra gången, då jag var där bara med mina föräldrar och min bror) och köpt flygbiljetter till slutet av maj nästa år, så vi kommer att fira vår första bröllopsdag i New York!! Är inte det en bra 30-årspresent ändå? Jag tror Johan tyckte det i alla fall, för han grät lite tårar av rörelse. Fint! Det blir kul! Barnen kommer inte följa med utan vara hemma hos mormor och morfar, men vi är bara borta torsdag 24 maj och landar på morgonen tisdagen 29 maj. Så det kommer bli bra 😊

Födelsedagen blev nog bra för Johan, vi började med frukost på restaurang innan vi åkte till grottorna här i Nerja bara för att upptäcka att det var smockfullt med folk och jättelång väntetid… Så vi promenerade tillbaka, och vilade oss innan middagen istället. Vi skålade i Cava på rummet innan vi gick till restaurangen som Nicole hade bokat, Oliva, som tydligen är rekommenderat av Michelin-guiden på något sätt. Där valde vi en sjurätters avsmakningsmeny som var en lång fest av smaksensationer!! Fantastiskt komponerat var det:

En rätt serverades på stora stenar, en var en parmesanklubba på pinne osv. Väldigt kreativt och extremogott! Det tyckte även Stella som högljudd som alltid nam-nammade till sig smakportioner från alla haha. Den ungen är en riktig gourmand, hon njuter obeskrivligt mycket av mat! Man kan inte äta något bredvid henne utan att hon hojtar efter att få smaka och skrattar stort av lycka när hon får en smakbit. Det är riktigt underhållande att se, flera gånger har andra gäster på restaurangerna reagerat också och tyckt att hon är rolig och charmig, haha. Igår fick hon och Emilia dela på Nuggets och pommes på Oliva, men Stella ville ändå smaka på all vår mat. Vilket hon såklart fick! Även hon verkade väldigt förtjust. Som alltid 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s