Familj & vänner · Resor

30-årspresenter och hemlighetsmakeri…

Flyget till Malaga gick hyfsat, försökte hålla minen så länge det bara gick för barnens skull, men starten är bara för mycket för mig… så det blev en del panikgråt mot Johans axel innan pappa satte på mig ett par ljudutestängande hörlurar med en podd på, då somnade jag och när jag vaknade var jag lugn. Som tur var slapp vi turbulens också så resten gick smidigt! Landningen älskar jag, ju närmare marken vi kommer desto mer lättad blir jag, haha. Barnen bröt ihop några gånger men de skötte sig ändå riktigt bra!

Efter flyg, buss till Nerja och incheckning i lägenheten så blev det middag på närmaste restaurang och därefter bad i havet! Trots att klockan var 21, tiderna är ju helt annorlunda här. Frukostrestaurangerna öppnar inte förrän 9-10 här, när barnen (och vi) redan hungrat ihjäl hundra gånger om haha, och skulle man försöka äta middag på en restaurang kl 17, som är vår vanliga middagstid, blir man nog utskrattad… så vi gillar läget och vänder på dygnet nu! 😄

Idag är det min älskade Johans födelsedag, och inte vilken som helst, utan hela 30 år blir han! Så sjukt på något sätt, när vi träffades första gången var vi liksom tonåringar.. jag var väl 16-17 och han 18-19, men då var jag bara hans syrras kompis, det fanns inget romantiskt mellan oss. När vi senare blev ihop var jag 20 och han 22 år… så små och gulliga vi var! Och nu fyller han alltså 30 år… det är en milstolpe såklart! Och det ska firas stort tycker jag, den här resan är kombinerad bröllops- och 30-årspresent från mina föräldrar, och själv har jag fixat en i mitt tycke rätt stor och häftig present jag med… jag kan inte avslöja vad det är förrän Johan fått veta det, men så här ser presenten ut i alla fall:

Ett kort och två kuvert som det är viktigt att öppna i rätt ordning. Dessutom ska han få öppna ett paket därefter som är en del av ledtrådarna. Jag är mest glad att äntligen få avslöja den här hemligheten för honom efter så mycket hemlighetsmakeri i flera månader!! Avskyr det, i vanliga fall babblar jag ju på om precis allt till Johan, haha, så detta var helt klart ovant! Jag återkommer lite senare och avslöjar vad det är för present även för er 😊

En 22-åring och en 20-åring för länge sen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s