Resor

Flyga flygplan 

Första gången Emilia flög var hon 3 månader och flög till Umeå med mig och mormor. Så liten att hon satt väldigt ostadigt i den lånade flygplatssulkyn 😍

Nästa gång hon flög var hon 8 månader och då begav vi oss hela familjen plus mormor, morfar, morbror och moster mot Aruba! Det var en perfekt ålder att åka i, precis innan hon började gå, hon var jättenöjd med att bara stå vid de där facken framför oss och riva ut grejer i ett antal timmar. På en 10-timmararesa är det väldigt uppskattat, haha. Aruba är för övrigt den bästa resan vi gjort, en fantastisk paradisö!

På hemvägen med hörskydd sovandes i mormors famn 😊

Nu är vi på väg mot Arlanda för vidare transport mot Nerja! Den här dagen har vi pratat om så länge, Emilia har väntat och längtat, och varje dag hela veckan har hon frågat ”vi ska pluga plugplan idag?” (Ja, flyga flygplan alltså haha). Idag kunde vi äntligen säga ja! Nu på morgonen sålde jag en resevagn som jag spontanköpte för ett par månader sedan på Blocket, vet inte varför jag trodde att Em skulle vilja sitta i vagn plötsligt haha. Igår sålde vi dessutom våra utemöbler, när vi kommer hem är det hardcore-flyttpackning som gäller inför flytten i augusti! 

Själv är jag väldigt spänd på själva flygresan, dels hur jag ska kunna hålla ihop mig själv inför dom (är känd för att panikgråta vid start, turbulens osv…), och hur vi ska kunna underhålla barnen i 4 timmar. Emilia är väl i och för sig ingen fara nu, sätter man iPaden i hennes händer så sitter hon med den tills man i princip får slita den ifrån henne. Men Stella, den lilla marodören… men vi får väl turas om att jaga henne runt flygplanet haha. Hur som helst ska det bli härligt att komma fram ikväll! På tisdag fyller Johan 30 år och jag ser så mycket fram emot att få ge presenten som jag planerat för i flera månader…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s