Familj & vänner

Att få hänga med fina vänner


Vi kom hem från Norrland i onsdags, vi tog en nattkörning för att kunna köra de 70 milen i ett svep utan att behöva stanna och underhålla barn. Det gick hyfsat, helt okej ändå. Lite skrik och surigheter bara. Men så är det ju! Nu har vi några dagar hemma då vi tvättar upp alla kläder, städar och packar väskorna igen inför resan till Nerja på söndag. Det ska bli jättehärligt förstås, även om jag är otroligt flygrädd… men jag vill inte att det ska stoppa mig, så jag kör ändå! 

De här dagarna har jag passat på att hänga med vänner också! Igår mötte jag upp Towe för middag på K25 innan vi såg Sameblod på Rigoletto. Nu var jag inte helt okunnig om samernas historia med rasbiologi, förföljelse och diskriminering, men det var intressant att få se det exemplifierat på film. En himla intressant och bra film! Klart sevärd! Och så mysigt att få ses utan kids också.  Idag fortsatte dessutom lyxandet med att jag och Nicole tog en härlig lunch på Haymarkets uteservering – supergod mat, ett glas rosé och sen en shoppingrunda på det. Nu är jag så fylld av positiv energi tack vare mina fina vänner! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s