Familj & vänner · Resor

Glassbonden

Vi var iväg och träffade min kära vän Helena med familj här i Umeå idag och blev bjudna på fika en masse (jordgubbstårta, kakor, bullar, frukt, kaffe, drickor… en otrolig fika var det!), och Em spillde ner byxorna så de fick tas av. Tur att nya blusen från Newbie är lite lång och funkar ok som klänning också 😄 Hatten valde hon själv på Kappahl i veckan och har levt i den sedan dess! Så fin!

Att få gosa med kattungar! Livet!

Vi har det fantastiskt här i Umeå, åker runt, hänger med släkt och vänner och har det oförskämt bra. Idag blev det ett obligatoriskt stopp hos Glassbonden en lång bit ut på landet här, det är alltså kobönder som tillverkar sin egen glass i olika typiskt västerbottniska smaker som västerbottenost (ja!), älgört, hjortron/kola m.m. (De har vanliga smaker också). Det är BEYOND gott alltså, idag tog jag hjortron/kola, citronkaka och mintchoklad som sedan intogs på verandan med utsikt över Vindelälven. Livets liv ändå. Alla som kommer till Umeå måste åka dit på sommaren! Det är en order!

2 reaktioner till “Glassbonden

  1. Härligt! Jag har bott i Ume sen 2003…14 år alltså. Kanske dags för ett besök till glassbonden snart 🙂

    1. Oj, ja då är det verkligen dags tycker jag! Det är ett riktigt mysigt utflyktsmål för kidsen också, med leksaker, man kan kika på korna, promenera längs älven över hängbron osv 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s