Resor

The roadtrip goes on

Vad mysigt vi haft det på landet! Två heldagar blev det i Sollefteå och det räckte väldigt bra för mig. Är verkligen ingen stugmänniska egentligen, men man får ju kompromissa lite va. Barnen har levt loppan med farmor och farfar i alla fall, som var superglada att barnen kom upp dit för första gången:

Vackraste loppisen/butiken på ett omgjort gammalt höloft! Vi köpte med oss fina stora marockanska serveringsfat från butiken. 

Idag packade vi så in hela cirkusen (läs: familjen) i bilen och begav oss vidare till Umeå för att hälsa på min släkt också. Det första jag gjorde var att kasta mig ner i Beccas frisörstol och få lite välbehövligt hårfix! Jag har känt mig mer och mer missnöjd med förra frisörbesöket (som inte var hos Becca alltså) då jag färgade ombre. Det var alldeles för orange, dåligt klippt och inte så snyggt gjort tyvärr… men det fixade vi till nu! Det blev en soft ombre igen med bottenfärg och olaplex-behandling, en rejäl klippning för att få bort de förhatliga kluvna hårtopparna och så silverschampo på det för att dra ur det röda. NU är jag nöjd!! 

Det är svårt att fånga färgen på bild, men ungefär så här bidde det, lite ljusare är det nog egentligen! 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s