Resor

Gifta på riktigt

Fotograf: Emilia, hon älskar att gå runt och fota allt med min telefon. Denna blev ovanligt lyckad på lilla Stella som tokdiggar böcker. Precis som sin moder 😊

Nu befinner vi oss i Sollefteå! Efter mycket om och men. Hela förmiddagen hade vi ärenden, som 3-årskontroll på BVC (som gick galant), möte på ett gym (jag) och naprapatbesök (jag). Så först efter 12 kunde vi dra uppåt landet. Men det har gått jättebra hela dagen, knappast något gnäll eller skrik alls faktiskt. Så duktiga barn! Otroligt stor skillnad mot förra sommaren, heh. Och nu är vi alltså installerade i den äldsta av stugorna här uppe på Johans familjs lantställe en bit utanför Solle. Här bodde jag mestadels själv sommaren 2012 när jag sommarjobbade på Arbetsförmedlingens kundtjänst, där jag fick fast tjänst och därför flyttade upp hit permanent i ett år innan jag fick hemlängtan och barnlängtan och flyttade hem och blev på smällen. Haha. Så det är mycket minnen här, både för Johan och mig. 

Förresten, nästan 6 veckor tog det men NU är vi äntligen reggade som gifta hos Skatteverket, och Johans namnändring har gått igenom. Så mysig känsla! Livet som gift är härligt tycker jag, jag gillar det verkligen! Älskar min ring, även om jag inte vant mig vid att ha den på mig än, tycker egentligen det är obekvämt och störigt med smycken… men det är nog bara att vänja sig va, haha. Nej men det är fantastiskt att få vara så här kär och galen som jag (vi) är efter drygt 7 år ihop. Känner mig väldigt lyckligt lottad, speciellt med tanke på skilsmässostatistiken för småbarnsföräldrar…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s