Emilia <3

Emilia 3 år! 


Ja nu är hon 3 år, vår lilla tjej. Som hon väntat, längtat och pratat om det! Tre fingrar håller hon upp och så berättar hon i ett om hur alla ska sjunga för henne och hon ska få paket och tårta. Och idag blev det så! Vi gick in med födelsedagsbrickan till henne i morse, efter att hon vaknat i vår säng och jag motiverat henne att lägga sig i sin säng och vänta på oss. Plötsligt tyckte hon nämligen att det var alldeles jättekonstigt och lite läskigt… så medan hon låg och väntade ropade hon högre och högre ”Mamma! Mamma! MAMMA! MAAAMMAAAA!”  Haha. Och när hon väl fick brickan på sängen ville hon hellre äta frullen i soffan framför Barnkanalen (som de aldrig får annars pga megakladdomaner), och det fick hon såklart! Så där slog vi oss ner och tittade på när hon öppnade sina paket; ett lektält, en bok, dockhusmöbler från Maileg och ett utebarnbord med parasoll (fast vitt) fick hon av oss, och av goaste Hanna fick hon Play doh och en barn-stavmixer som snabbt seglade upp som favoriterna, haha. Resten av dagen spenderade vi på Explorias lekland (som inte var mer fantastiskt än andra lekland tyvärr, men ändå kul såklart!) och därefter blev det våffeltårta som födelsedagsmiddag efter att Johan hade skjutsat Hanna till Gotlandsbåten. Bra födelsedag tror jag, hon var helt kollrig och kunde absolut inte somna sen heller pga att hon var så uppe i varv. 
Imorgon bär det av mot Sollefteå! Det ska faktiskt bli mysigt att åka upp dit, till Johans föräldrars lantställe, vi har inte varit där sedan julen 2013 när jag var nygravid med Emilia och spydde som en gris jämt och ständigt och spenderade mesta tiden i sängen pga extremtröttma… det ska hur som helst bli roligt att få visa kiddosarna deras släktarv, då huset funnits i släkten i generationer. Myz!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s