Emilia <3

Födelsedagshelg

Imorgon den 3 juli fyller världens bästa Emilia 3 år! Fattar inte att det var så länge sedan jag låg inne på BB Sophia med värkar så starka att jag trodde jag skulle gå sönder… men så tog det ju ändå 16 timmar till därefter, haha. En riktig pärs! Och den smärtan är ju utom denna värld alltså… men. Det ledde ju fram till att vi äntligen fick vår efterlängtade lilla flicka som vi älskar så mycket att det inte går att uttrycka det i ord. Den kärleken går bortom allt, för båda barnen såklart. Ibland kan jag känna hur det fysiskt värker i hjärtat av all kärlek till våra små barn. All 3-årstrots och 1-årsraseriutbrott i hela världen kan inte rucka på det, inte det minsta. Vi är så lyckligt lottade!

Hela helgen har varit en riktig kalashelg, igår firade vi Emilia med ett barnkalas för de närmsta små kompisarna och familjen, plus Hanna som kom från Gotland i fredags. Hon som aldrig har missat en enda av barnens födelsedagar, det är imponerande tycker jag! Så otroligt engagerad är hon i våra kiddosar, vilket man ju älskar ❤️ idag fick vi dessutom vara med och fira Max som fyllde 3 år i torsdags! De där små kompisarna alltså, som känt varandra sedan de var 2 månader gamla, jag har en känsla av att de kommer ha varandra för alltid. Jag ska verkligen se till att det blir så, Max är en så himla fin och go liten kille! En vän för livet! Precis som Elise, Liara, Adrian och Celine, himla goa ungar mina vänner producerar alltså, haha 😍

Imorgon ska vi försöka se till att Em sover vidare i sin säng istället för att, som varje natt, komma över till oss vid 4-rycket, så vi kan komma in med födelsedagsbricka, önska oss lycka till hehe..

Lite bilder från helgen:

Så bra på att blåsa ut ljusen nu! 

Med blomsterkransen som mormor alltid köper till barnen på deras födelsedagar, ett arv från min farmor som alltid gjorde en krans när jag fyllde år. Emilia har pratat så mycket om att alla ska sjunga ja må hon leva för henne, det var nog en av dagens höjdpunkter!

Hon hade önskat sig en Elsa-tårta, så det fick hon ju förstås. ”Jag vill ha en tårta med Elsa på och den ska vara blå eller rosa” var instruktionerna. Tycker vi lyckades bra med det, himla god var den också!

Det här kommer få följa med på alla kalas framöver, för det är världens bästa grej, frukt-och bärfat med center-choklad strösslat på! Det är något jag sett väldigt mycket hos olika bloggar, främst på Loppi, och jag var helt enkelt nyfiken på att testa. Så jag sliceade upp lite vattenmelon (det brukar ju fölk gilla, även om varken jag eller Emlan egentligen gillar det), passionsfrukter delade på hälften, jordgubbar, björnbär, physalis och vindruvor. Och så center från rulle då! Väldigt uppskattat av samtliga!

Goa kalasgäster!

Hon fick så mycket fina paket! Bland annat en Elsa-maskeradklänning plus peruk, smycken och väska, ett så roligt och fint golvpussel som vi lagt ett antal gånger redan och några utryckningsfordon som också blev poppis. 

De här gulliga små kompisarna var också med på kalaset såklart! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s