Allt och inget

Mitt sommarlooov….

Sista-jobbdagen-innan-semestern-outfittan

Herregud, så gick det 3 dagar igen… har haft så mycket jobb och däremellan har lillkiddot varit sjuk, hon tog över stafettpinnen efter storkiddot som var sjuk förra veckan. Nu mår de dock bra igen, och jag och Em har sommarlov!! 5 veckors semester väntar nu, det ska bli härligt. Även om det kändes jättekonstigt och fel när jag lämnade jobbet i eftermiddags… jag som precis haft fyra veckors introduktion där jag mest gått bredvid och observerat men skött mer och mer administration bara, så jag kände mig ju redo att sätta igång ordentligt med egna kundmöten osv. Men det får helt enkelt vänta till efter semestern, och då är det ju bara att köra järnet, nu är introduktionen över. Lite längtar jag faktiskt tillbaka (första gången jag känner så för ett jobb tror jag!), det känns fortfarande så himla bra, det här jobbet! Bäst är kollegorna och min chef (ja!), men jag diggar det allra mesta med jobbet faktiskt. Gillart!

Imorgon är det dags för 3-årskalas för vår älskade stora tjej, men jag ska försöka hinna med bröllisbilderna också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s