Allt och inget · Bröllopet 2017

Bröllopsbilderna har kommit!

Känslorna flödade i kyrkan när min kusin framförde en akustisk version av Marry you. Fotograf: Lisa Marie Chandler

Yes, igår kom våra efterlängtade bröllopsfoton äntligen hem till oss! Fotona är så himla himla fina verkligen, vi kunde inte vara nöjdare! Igår satt vi och gick igenom allt och ikväll ska vi försöka bestämma vilken foton vi ska ha som tackkort och framkalla gästernas ”Photobooth-bilder” eftersom vi ska skicka med de i kuverten också. Jag ska också skriva ett marigt inlägg om hela dagen här på bloggen, har ju inte velat göra det innan eftersom jag ville kunna illustrera det med fina bilder och inte iPhone-bilder.  Men det kommer! 

Själv börjar jag stänga ner hjärnan inför semestern märker jag, har bara tre dagar kvar innan jag har 5 veckors semester! Det är rätt okej ändå, efter 4 veckor på mitt nya jobb, haha. Men välbehövligt faktiskt, jag tror det är bra för min hjärna att låta all information sjunka in ordentligt under ledigheten innan jag kommer tillbaka i augusti, de här 4 veckorna har varit introduktion då jag gått bredvid två mentorer som hjälpt mig med allt teoretiskt och praktiskt som jag behövt, men efter semestern är det slut på smekmånaden och det är rakt in i hårt jöbb som gäller. Men jag känner faktiskt mer och mer att jag kommer fixa det faktiskt. Skönt, för så kändes det inte efter första veckan…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s