Familj & vänner

En lagom midsommar 

Somriga systrar! Fantastiskt väder hade vi idag, så ovant på midsommar som ju brukar regna bort. 

Mormor och morfar bjöd på god lunch i sitt uterum. 

Emilia, Max, Towe (och lillebror i magen) och så Stella som väntar på att få dansa!

Det blev en helt lagom midsommar för oss i år tycker jag! Vi började med sillunch hemma hos mina föräldrar och plask och lek i deras nya roliga barnpool med liten rutschkana. Därefter mötte vi upp våra vänner Towe, Nicklas och Max ute på Norra Lagnö för lite dans runt midsommarstången. Kul! Barnen diggade det totalt och dansade och sjöng hela vägen till bilen, haha. På kvällen åt vi korv med bröd hemma hos oss och så slängde jag och Emilia ihop en jordgubbstårta till efterrätt. Kvällen avslutades för mig och Johan med slötittande på en pajig film på TV. Som sagt, lagom mycket action för min smak. Har aldrig riktigt varit ett så stort fan av midsommar. Eller nyårsafton för den delen. Tycker det är för mycket fokus på alkohol rent generellt de högtiderna… nej, tacka vet jag myset på julafton och påsken! 😊 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s