Vårt hus

Visning i huset

Hur mysigt ser inte detta ut!? Älskar att de sparat den stora gamla eken intill vårt hus. Det ger verkligen en härlig känsla! Nu är alltså huset målat och altanen är byggd. Runt omkring väntar massor av markarbete. 
Köket är på plats och så även marmorn!! Även bänkskivan (under täckpappen) är i marmor 😍

Kaminen i vardagsrummet!

Stella och jag i vad som troligen blir hennes rum. På övervåningen är det öppet upp till nock, så högsta takhöjden i sovrummen blir 3,30 m och lägsta 3 m… det gör verkligen otroligt mycket för storlekskänslan, rummen känns helt massiva!

I måndags var vi i huset och kikade och oj vad mycket som hade hänt sedan senaste gången vi var där! Nu var innerväggarna och trappan monterade, så nu gick det faktiskt att få en bra känsla för hur det kommer bli. Och känslan är bara wow, wow, wow! Och stor tacksamhet för att vi lyckades få möjlighet att köpa huset. 29 september! Då jäklar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s