Allt och inget

Att lajva semester 


Vilken fantastisk helg det blev, vädret har ju varit magiskt somrigt och fint! Vi har verkligen lajvat semester här hemma, idag hängde vi på stranden och barnen badade trots svinkallt och igår åkte jag och Johan och investerade i nya, bra resväskor till hela familjen från svenska väskföretaget Epic. Det är nämligen något vi saknat, jag har länge kört på en rätt liten väska från Rimowa som jag fick när jag var 14 med nagellacksspill i plus att den är bucklig och ful numera. Och Johan har bara kört på en vanlig lite större väska utan hjul haha. Det var dags helt enkelt. Vi vuxna slog till på Epic airwave VTT i färgen arctic white i storlekarna 65 och 75 cm (stor och megastor dvs) medan barnen fick varsin Epic Crate reflex i färgerna silverglitter och rosaglitter (hjärtögoooon, har aldrig skådat finare!). Från början beställde vi hem barnresväskor från Jollyroom i rolig barndesign, men upptäckte att de är ju så sjukt små och är nog mer menade att packa typ kritor och iPad i? Vi tänker mer att vi faktiskt ska kunna packa deras kläder i varsin väska för att det ska vara enklare att hålla reda på allting än när man bara kastar ner hela familjens kläder i en och samma väska. Det blir ju bara som ett svart hål där allting försvinner!! Dessutom bra om några år när de vill resa iväg själva med mormor och morfar eller så. Så, nu är vi ordentligt utrustade för kommande resor, i början av juli åker vi upp till Sollefteå och Umeå och någon vecka därefter bär det iväg till Nerja, Spanien tillsammans med mina päron och min bror och hans flickvän. Så kul!

Söndagskvällen spenderades på restaurang enbart med min kära bror, himla mysigt och välbehövligt eftersom det var allt för länge sedan vi spenderade tid själva. Vi har ett starkt band till varandra dock, så vi har alltid varandra oavsett, men jag älskar också att hänga med honom och bara prata om allt, högt och lågt. Otroligt glad för det! Det får vi göra om snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s