Allt och inget

Beröm på jobbet

Gud så snabbt den här dagen gick. Vi började med workshop med jobbet på förmiddagen och eftermiddagen gick i ett med möte efter möte och vips var det dags att gå hem och ta fredag! Ett av mötena var med min chef och jag fick höra att de är väldigt nöjda med att ha rekryterat mig och att mina mentorer tycker att jag är ”superduktig”. Blev så glad att få höra det! Jag berättade då att jag trivs otroligt bra och att det är en fantastisk grupp jag kommit till. Kunniga, proffsiga, engagerade och snälla människor. Jag trivs! Även om jag har en hel del kvar att lära mig såklart. Vilket jag inte är bekväm med, jag som vill vara bäst och kunnigast på en gång. Måste tillåta mig själv att vara ny och inte kunna allt. Än. 

Nattningen av Emilia var kämpig och tog 1,5 h drygt då vi också fick bytas av några gånger… Hon bara snurrade runt och runt i sängen, sparkade runt och ropade ”MAMMAMAMMAMAMMA” när jag låtsades sova. Sedan skulle det kissas mitt i allt, sedan skulle pappa natta, nej mamma, nej pappa… suck. Nu sover hon i alla fall. Kvällens planer involverar kanske lite jobb men framförallt att ligga precis här och läsa min nya bok. Bara så. Happy friyay peeps!

2 reaktioner till “Beröm på jobbet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s