Familj & vänner

Babyboom

Idag föddes nästa bebis i vänskaran, nämligen Mys andra lilla flicka! Alla som var med på babyshowern har en messengerchatt ihop och vid 10 skrev My plötsligt att vattnet hade gått. Min första känsla var lättnad eftersom hon gått 11 dagar över tiden och bara väntat och väntat och haft det jobbigt. Efter ett tag skrev hon att värkarna hade kommit igång och vi pepprade henne med pepp och stöd och guidning om vad hon behövde göra. Sedan gick jag omkring som i ett vakuum på jobbet, var helt spänd, förvirrad och borta i huvudet eftersom jag bara tänkte på hur det gick… och när vi sedan fick meddelandet att bebisen hade fötts blev jag så glad och lycklig att jag började gråta  på jobbet. Och på bussen hem när jag fick en video på den lilla. Så mycket kärlek! Så kul också att hon föddes precis dagen före storasyster Elises födelsedag och en knapp vecka före mamma Mys. Powertrion! Välkommen till världen fina lilla Ines, ser fram emot att få lära känna dig!

Kunde inte låta bli att titta tillbaka på när mina egna tjejer var bebisar, gud vad jag kan sakna den tiden, trots att det egentligen inte var så länge sen!

Tänk att min älskade Emilia varit så här liten, bara någon vecka gammal här. kan knappt tro det nu när hon är 97  lång och 3-årstrotsen härjar. Men hon är min förstfödda lilla bebbelutta och kommer alltid vara!

Och här har vi lillasystern! Åh, tänk om man hade kunnat gå tillbaka i tiden och gosa med de där goa kinderna igen…. min lilla älskling!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s