Emilia <3 · Stella <3

Skolavslutning och stora avdelningen 

Emilia klädd för skolavslutning på föris! Hon valde kläderna själv, klänningen är en ny från Lindex, tror det är Holly & Whyte kanske?

Stella i sin nya romper och solhatt från Newbie. Så himla glad!! Skönt nog, efter att hon hade lite feber och har varit rätt trött och lågmäld i ett par dagar efter MPR-vaccinet. Nu är hon sitt vanliga glada jag igen!

Stella blev SÅ GLAD på avslutningen när hon såg Emilia sitta på filten bland sina vänner och sjunga, hon bara banade väg och slog sig ned bredvid E, ”sjöng” (hummade) och dansade. Man märker att hon kommer trivas som fisken i vattnet på föris i augusti. Hon passar verkligen där med de andra barnen. 

Em med lilla blombuketten

Efter sommarlovet börjar Emilia på storebarnsavdelningen i ett annat hus på förskolan (småbarnsavdelningen ligger i ett eget separat hus en bit bort från stora avdelningen)… hon och hennes sju små kompisar som också är födda 2014 kommer bilda en ny grupp på stora avdelningen och de åtta kommer att ha två pedagoger, en riktig dröm med så pass liten grupp och antalet personal! Världens bästa förskola! På grund av det ville vi ge Emilias favvopedagog Nathalie en present. Nathalie skolade in Em när hon var 1,5 år och har följt henne sedan dess. Hon har verkligen sett Em och de behov hon har, ibland till och med innan ens jag och Johan har sett det. Hon är helt enkelt otroligt lyhörd, engagerad och varm, och Emilia avgudar henne helt förbehållningslöst. Tyvärr var det svårt att komma på en bra present till rimlig peng, men det fick bli en liten bukett blommor, ett paket finchoklad med texten ”tycker om dig” och ett kort där jag skrivit vad Nathalie betyder för Em och oss, och så hade jag tejpat fast en klubba med texten kram på… jo, och frampå kortet stod det ”wake up, kick ass, repeat”. Blev rätt nöjd ändå! Det fick Emilia ge sin kära pedagog. Jag tror det kommer vara jobbigt för henne att få nya pedagoger, det tar ju lite tid att komma in i Ems hjärta, men när man gör det så älskar hon en villkorslöst. Det kommer gå bra, vi har träffat en av de nya pedagogerna som verkar snäll. Men det känns skönt att Stella ska gå hos Nathalie nu, annars hade jag fasen gråtit! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s