Familj & vänner

Lillebror Leonel


Idag efter jobbet så tog jag hoppsasteg till bilen och skyndade iväg för att träffa senaste tillskottet bland vännerna – min fina vän Isabells lilla nyfödda son Leonel! Bara 5 dagar gammal är han och heeeelt ljuvlig! Väldigt lik sin storasyster Liara. Jag är ju bebiskär som få, bebisar är det bästa jag vet. Större barn är bra också såklart, men det är något speciellt med nyfödingar ändå. Så jag lade beslag på Leo och gav motvilligt tillbaka honom ett par timmar senare haha, men jag hade fasen kunnat gosemosa hela kvällen! Dessutom var det härligt att få lite kvalitetstid med min kära vän såklart, även om vi redan hade avhandlat hela förlossningen (och diverse skvaller) under ett långt telefonsamtal i lördags haha. Är i alla fall så glad att denna lilla pojke kommit till världen ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s