Allt och inget

Working mom

På väg till nya jobbet igår!

Happ, då har man börjar jobba alltså. Jag började som sagt igår och det är sjukt intensivt än så länge (jobbar nu som karriärvägledare på en kommun i Stockholm) har inte haft tid att titta på telefonen överhuvudtaget och att blogga har jag inte orkat. Men man måste ju kunna jobba OCH blogga haha, men det kommer nog när allt lugnat ner sig lite. Jag sa ju för övrigt att det är synd att jag inte tajmat in mammaledigheter med någon annan av mina gamla mammavänner, och det blev verkligen tydligt eftersom två av de fick barn just igår när jag började jobba! Och en tredje bebis kom i måndags. Är så otroligt glad för deras skull, grattis underbara Isabell, Helena och Lisa!! Åh vad jag ska gosa bebis, ska våldgästa så snart de tillåter mig haha. nu väntar vi bara på Mys lilla bebis också, så är goset totalt! ❤️ (tills i höst när Towes och Beccas bebisar kommer hehe, vilken babyboom det är nu!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s