Allt och inget · Stella <3

Blodiga tänder


Nationaldagen började mindre bra för oss, i morse halkade Stella på nymoppat golv och slog sig. Johan tog upp henne och när jag tittade på henne såg jag att hon var blodig i ansiktet, jag trodde först att hon hade slagit upp ögonbrynet för att det var så mycket blod bland annat där… men när jag kikade i hennes mun visade det sig att det blödde från ena framtanden, så himla typiskt. Vi har varit med om detta tre gånger tidigare (!) med Emilia, så vi vet vad protokollet är. In till jourtandläkare, få det undersökt och dokumenterat och anmäl till försäkringsbolaget. Minimal nappanvändning, noggrann med tandborstning, mjuk mat och hålla koll så det inte blir infekterat eller att tanden dör. Suck. Jaja, det har ju gått bra för Emilias tänder så jag hoppas Stellas tand klarar sig också!

Resten av nationaldagen blev dock bättre, vi åkte ut till Johans föräldrar i Stavsnäs dit hans syrra Helena med barn kommit. Vi tog en tur med gammelfarfars båt, första gången för Stella och minstingen Penny. Alla barnen gillade det! Därefter gick vi tillbaka till farmor och farfar och badade i deras bubbelpool, åt jordgubbar med grädde och hade det allmänt bra ute i solen. Skön dag, fantastisk känsla att kunna sitta utomhus i bara baddräkt och inte frysa!

Imorgon är det back to reality igen dock, då börjar mitt nya jobb! Det ska bli riktigt spännande och kul att få testa på en helt ny arbetsplats, mitt gamla jobb inom staten hade jag haft sedan 2012 då jag var 22 år… det var dags att gå vidare helt enkelt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s