Bröllopet 2017

En vecka som gifta

Fotograf: Lisa Marie Chandler

I lördags firade vi en vecka som gifta! Eller firade gjorde vi kanske inte, men det kändes ändå lite häftigt på något sätt. Det är verkligen helt fantastiskt att gå runt med den här ringen på fingret och vara fru. Jag gillart! Jag tyckte verkligen att vår bröllopsdag blev toppen, men det är också lite skönt att det hela är över nu, att inte all tid, ork och resurser ska gå till det. Skönt att ha det klart. I lördags var jag hur som helst hemma hos min faster och farbror och firade att de fyllt år, där var även min (ingifta) farbrors föräldrar Birgitta och Hasse som firade diamantbröllop förra veckan. De har alltså varit gifta i hela 60 år! Jag pratade länge med Birgitta om äktenskap och bröllop, så intressant att höra om hur de haft det under de här åren och få lite äktenskapsråd. De har ju liksom uppnått det som ändå är tanken när man gifter sig, att vara gifta för resten av livet, 60 års äktenskap är ju en hel del. Tänk när jag och Johan varit gifta så länge… det hoppas och tror jag verkligen vi kommer vara ❤️ Dessutom var det så intressant att höra om hur ett bröllop kunde gå till år förr, 1957 gifte de sig, 22 och 24 år gamla. Tycker det är så otroligt intressant att höra om hur det var förr i tiden. Efter middagen tackade Birgitta så mycket för ett trevligt samtal, så jag tror hon uppskattade det lika mycket som jag. Kul! 

Idag ska jag till mitt ”gamla jobb” och göra klart lite papper, ska nämligen bara vara tjänstledig så länge provanställningen varar eftersom jag har rätt till det, dessutom har jag fått en ny lön och ska plocka ut alla mina sparade semesterdagar i pengar, så det är lite att skriva på. Och ikväll kommer Helena med barn upp till Stockholm igen, så då blir det nog middag med dom. Mysigt 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s