Familj & vänner

Livet just nu

Perfekt lista tycker jag, snor den från Barnplaggsguiden

Bästa: Mycket! Att jag är nygift med mitt livs kärlek, att bröllopet var en otrolig kärleksboost även från familj och vänner, att det är sommar äntligen, att vi snart ska till Spanien, att vi flyttar till hus i höst, att jag börjar mitt nya, spännande, mer välbetalda jobb nästa vecka, att jag mår bättre än på över ett år tack vare antidepp-piller som jag började med efter panikångestattacken… 

Fotograf: Lisa Marie Chandler

Roligaste: Att se hur mycket Stella håller på att förvandlas från bebis till barn. Att se hur mycket hon förstår. Igår tex gick vi på promenad hem till morbror Hampus när Emilia tappade ballongen hon haft med sig och satte sig på marken i protest över att den flög iväg. Stella gick och höll mig i handen när hon märkte att Em inte var med, vände om, gick fram till Emilia och visade med ljud och en klapp på kinden att hon skulle följa med nu, sen gick hon igen. När hon märkte att E fortfarande inte var med vände hon tillbaka, klappade henne på kinden igen och visade ”kom hit” med handen mot Emilia ett par gånger, och vi andra blev så paffa att vi bara skrattade och tittade på varandra. Att hon förstod så mycket! Och att hon kan ”kom hit-tecknet”!?  För oss var det så häftigt!

Godaste: Tyvärr påsen med cheez ballz och lösgodis som jag moffade i mig igår eftersom jag skulle påbörja projekt ”ny livsstil” idag. Det vill säga, exakt den typ av beteende jag vill träna bort. Behöver skapa nya spår i hjärnan och programmera om mig totalt i mitt ätbeteende. Mer vill jag inte riktigt berätta förrän längre fram, är så himla rädd att jag ska misslyckas även med detta än så länge. Men jag tror verkligen att jag äntligen har förstått mig själv och problemet och har rätt lösning på det. Även om det är en lång och kämpig väg att gå. 

Ego: Alltså hela bröllopet var ju en otrolig egoboost, speciellt nu när bröllopsbilderna trillar in med bild efter bild på oss haha. Det är speciellt!

Jobbigaste: Även om det också känns roligt så ÄR det jobbigt att min mammaledighet nästan är slut och att jag inte lyckades tajma in varken My, Towe eller Isabell i mammaledigheten denna gång… Tur att 5 veckors semester väntar redan i juli!

Besvikelse: Att hotellet vi bodde på i helgen inte hade fixat NÅGONTING i vår bröllopssvit inför bröllopsnatten, inte ens städat det överhuvudtaget. Vi som hade hoppats på nåt i stil med champagne och jordgubbar eller så… eller åtminstone ett rent rum.

Shopping: En hel del, sommarblusar till barnen på River Island, och i fredags gick jag loss totalt på Lindex som hade 25% rabatt på ett helt köp. Dessutom köpte jag nya Ray Ban-solisar i måndags och tre par (jättebra!) jeans på Lager 157 i tisdags. Vill bara shoppa järnet hela tiden, men måste hejda mig lite nu. 

Sorgligaste: Oj… kanske alla skilsmässor som verkar ploppa upp just nu, i alla fall i bloggvärlden. Nu är jag totalt onojig vad gäller risken för skilsmässa, det oroar mig inte det minsta (antagligen för att vi har det så bra ihop och har lyckats ta oss igenom de kriser vi haft i vårt förhållande och alltid kommit ut starkare på andra sidan), men det är ju såklart otroligt sorgligt och ledsamt innan alla inblandade blivit vana vid det nya. 
Stoltaste: Det mesta mina barn gör egentligen, stolt som en tupp och riktigt mallig över dom är jag! Men just nu extra stolt över att Stella lärde sig gå så snabbt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s