Bröllopet 2017

Wow-bilder

Fotograf: Lisa Marie Chandler

Nu har vi fått några fler sneak peek-bilder från Lisa Marie! Jag blir ju typ helt golvad, alltså WOW vad bra det blev, bättre än jag föreställt mig och hoppats på till och med! Älskar speciellt familjebilderna här, den på mig, Em och Stella gjorde jag raskt till ny header på bloggen för övrigt. Det var inte så lätt att locka fram de där glada minerna på barnen eftersom Em är rätt blyg och först bara ville gömma sig i min kjol, och Stella som var nyvaken, trött och mest såg likgiltig ut. Men Lisa Marie lyckades locka fram glädje och skratt i dem på ett otroligt sätt. Här kan man även se lite av min frisyr med halvuppsättning i form av pull through-braids och lockar, men jag ska visa lite mer av hur vi såg ut när vi får fler bilder nästa vecka. 

Ser fram emot att få beställa förstoringar att sätta upp hemma i nya huset i höst! 

En reaktion till “Wow-bilder

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s