Stella <3 · Vårt hus

Hon går på riktigt!

För lite drygt en vecka sedan tog hon sina första ordentliga steg, sedan dess har hon övat, övat och övat och redan nu går hon hur långt som helst!? Alltså, hon tultar genom hela vårt väldigt avlånga vardagsrum utan problem. Det är lite skakigt och osäkert och ibland håller hon på att ramla så att hon får ta stöd i golvet med händerna – men sen fortsätter hon gå. Hon kryper väldigt lite redan eftersom hon bara vill öva på sina nya skills. Och jag som för någon vecka sedan fick den där irrationella typen av tanke om att hon kanske aldrig skulle gå utan krypa resten av livet (liknar tanken många får när man är höggravid och väntar på bebis men det känns som att den inte kommer att komma utan tillbakabildas tills man inte är gravid längre, haha. Otroligt irrationellt alltså). Hon fortsätter helt enkelt i sin kära fars fotspår, även han började bara gå från en dag till en annan. Hon är dessutom otroligt lik Johan som barn, så det är verkligen en daddys girl. Medan Emilia följer i mina fotspår både utseende-, utvecklings- och personlighetsmässigt. Får ofta en tanke om att jag pratar med min mini-me, eller ”Lilla Josefina” för veteranlyssnare av Alex och Sigges podd. Så häftigt hur det kan bli!

Idag hälsade vi på vårt hus igen, fast bara på utsidan. Vi har kommit på att det nog är bra om vi försöker förbereda även tjejerna på flytten så mycket det går, så vi tog med de dit idag och pekade ut var vi ska bo. Emilia tyckte det var mycket roligt och spännande och var så stolt på något sätt. Himla gulligt. Vi ska ta med de dit fler gånger under sommaren och även nästa gång vi får gå på husvisning. Ju mer förberedelse, desto bättre! Det tror jag på. 

Nuvarande status på huset – vår sida av parhuset ligger dock mot skogen åt andra hållet. Det har i alla fall äntligen fått sin fina ljusgrå färg, men inga innerväggar eller golv än vad vi kunde se utifrån. Åh tiden, skynda på!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s