Bröllopet 2017

Bröllopstårtan


Det är lite svårt att skriva om bröllopet utan bilder (själv tog jag kanske 3 på hela dagen) så jag tänker att jag inväntar Lisa Maries bilder innan jag berättar det hela. Men jag vill visa upp bröllopstårtan i alla fall, som tyvärr serverades efter att Lisa Marie hade åkt, så håll till godo med iPhonebild… Den var helt ljuvlig i alla fall! Vi beställde den på Handgjort Stockholm i Fruängen (och sponsrades snällt nog av min lilla mamma ❤️), jag ville att tårtan skulle vara lite asymmetrisk i färgvalet men ändå stilren och ”bröllopig”. Så den fick en våning i ljusrosa, en i pärlemor och tre i vitt med olika mönster och dekorationer på. Dessutom köpte jag lite blommor som jag tänkte kunde vara fina som dekoration och så cake toppern med våra namn laserskuret i trä som jag beställde på Etsy. Den var verkligen makalöst vacker, vackrare i verkligheten än på bild till och med! Dessutom var den så god, med browniebotten med havssalt, och en fyllning av vit chokladmousse, hallonpannacotta och limemarinerade hallon… aaarrrgghh så gott! Den var täckt med sugarpaste, men det verkade inte ha gått hem hos alla? Själv tycker jag otroligt illa om marsipan så jag tyckte detta var mycket godare. Även Johan som är en marsipanälskare utan dess like tyckte sugarpasten var typ lika god. Men smaken är som baken, haha. Hur som helst är vi otroligt nöjda med tårtan som var en perfekt avslutning på middagen! Det är dyrt med bröllopstårta från riktig tårtkonditor, men jag kan rekommendera att gå på Bröllopsmässor, då brukar de kunna lämna riktigt bra rabatter, vi fick tex 1050 kronors avdrag på tårtan, som annars gick på 88 kr biten, tack vare att vi hittade företaget på Bröllopsmässan på Grand Hotel (vi pratade även med En nypa socker men eftersom Angelica avrått mig från att anlita de förut så vågade jag inte riskera något nu heller, även om de har riktigt tjusiga tårtor). Summa summarum: supernöjda! Rekommenderas verkligen, allt var perfekt!

Idag har jag hängt med min sköna böna My som går hemma och väntar på att föda sin andra dotter, det är så synd att vi PRECIS går om varandra i mammaledigheterna denna gång, jag börjar ju jobba på onsdag nästa vecka. Det var i alla fall så mysigt att luncha och shoppa och prataprataprata om allt från bröllopet (My var ju såklart där, precis som Towe och så Isabell som kom på vigseln ❤️) till bebisen och mycket annat. Kände mig så upplyft och glad efteråt! Och längtar så efter att få gosa med lillbebin ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s