Bröllopet 2017

Äntligen gifta!

Fotograf: Lisa Marie Chandler

Jahapp, då var man gift! Jag är liksom fru nu!? Jättemärkligt verkligen, men oerhört härligt såklart. Att vara gift med Johan är underbart, och jag är glad att jag fick chansen att berätta prick hur mycket jag älskar och uppskattar honom i mitt tal som jag hade filat på ett tag. Det är verkligen vi två (och våra döttrar) mot världen! 💖

Jag vet inte riktigt vart jag ska börja berätta om bröllopet, det är ju så mycket! Det får komma lite allt eftersom under veckan, men jag börjar med en sneak peek på våra bröllopsfoton som Lisa Marie tog, hon var med oss under 6 timmar, från förberedelser till halva middagen ungefär. Hon är fantastiskt duktig och ett härligt tillskott att ha med på sin stora dag eftersom hon är så sprudlande och go. Stort tack till henne! Rekommenderar henne starkt! Måste också tacka Rebecca som fixade mitt hår så fint, och som skötte sin roll som toastmaster exemplariskt tillsammans med Daniel, och alla brudtärnor och best men som ställt upp så mycket för oss och bidragit med stöd, hjälp och härlig stämning. Och såklart, tack till alla gäster som kom och förgyllde vår dag! Är så innerligt glad för det, världens bästa släkter och vänner har vi ❤️

Hemma hos oss är det just nu en explosion av ballonger, blommor, presenter och gratulationskort, dessutom har vi en del bröllopstårta kvar. Så bröllopskänslan sitter i ett tag till, haha! 

4 reaktioner till “Äntligen gifta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s