Bröllopet 2017

Bröllopsdagen är här!!!

Daniel, Becca, jag och Johan innan badet på hotellets relax igår! De kom ner till Stockholm sent i förrgår kväll och på vägen ut till hotellet stannade vi vid Bromma Blocks och shoppade. Bland annat blev det matchande badkläder haha! (Bilden tog Emilia, bra gjort av en nästan 3-åring ju!?)

Utsikten från vår bröllopssvit är to die for!

På väg till rummet efter badet idag, fy farao vilket fantastiskt väder! Att det skulle bli bästa sommarvädret under vår bröllopshelg, det är ju otroligt.  Har gått runt i shorts och linne och känt livet i mig (som de säger i Madicken) hela dagen!

Så var vår bröllopsdag äntligen här. Den dag vi planerat, väntat på och längtat efter i över ett år! Jag är så himla glad att vi tog oss tid och råd att ordna med det här bröllopet, det känns så himla rätt och bra i hela hjärtat. Som det naturliga nästa steget liksom, inga kalla fötter här! Men jag är också glad att vi väntade så länge som 7 år på detta, jag tror inte att vi hade varit mogna för det innan, kanske att det hade gått för något år sedan men då var vi ju mitt uppe i graviditeter och barnafödande liksom. Nej, nu är den perfekta tidpunkten – vi har haft våra ups and downs under våra år, vi har fått våra underbara, men såklart också krävande, ungar som otroligt nog gjort att vår kärlek vuxit sig ännu starkare och djupare. Vi vet att vår kärlek håller, vi är ett dreamteam, och jag är så lycklig för det. Vi kompletterar varandra och gör varandra starkare. 

Idag gör vi alltså det som känns rätt och riktigt i våra hjärtan och gifter oss! Ser så mycket fram emot att få bli hans fru och att han ska bli min man, Mr Thögersen haha! Men önska oss gärna lycka till, och tänk på oss vid kl 16 idag för då kommer vi stå utanför kyrkan och vara skräckslagna antagligen, haha 😄❤️


5 reaktioner till “Bröllopsdagen är här!!!

  1. Nu är klockan ca 16 när jag läser detta. Får en tår i ögat och hoppas att ERAN dag blir fantastisk. Skickar positiva tankar exakt just NU!

  2. Jättestort grattis på er stora dag! Hoppas att ni haft och har det alldeles fantastiskt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s