Bröllopet 2017

Mina brudtärnor: Josefina

Josefina (eller oftast kallad Jos) är min maid of honor och bästa vän. Vi har känt varandra sedan 1998 då hon började i min klass när vi började 3:an, 20-årsjubileum nästa år alltså! Det KAN ha varit så att vi drogs till varandra pga att vi har samma, lite ovanliga, namn haha…. Vi började hur som helst att hänga i högstadiet och har gått igenom olika faser ihop (emo, wannabe brats osv), men det som jag tror är grunden för vår vänskap är att vi är bollplank och stöttepelare åt varandra. Jag vill alltid veta vad Jos tycker om typ allt jag tänker på, hon har nämligen alltid bra inputs och är bra på att utmana mig i vad jag tycker och tänker. Och vi gillar ju att argumentera, reflektera och tänka om, så det är enbart positivt, haha. Dessutom är hon grymt omtänksam och verkligen funnits där varje steg på vägen i mitt familjeliv, från att jag började dejta Johan, till att vi flyttade ihop, till att jag blev gravid med Emilia, med Stella (då Jos faktiskt fick veta före Johan, ehem…. 😂) och hela vägen fram till bröllopet. Fantastisk är hon helt enkelt! Ser fram emot att dela min stora dag med henne ❤️

Fem brudtärnor har jag alltså, och det är fasen ändå bra jobbat att lyckas begränsa mig så med tanke på att det är flera andra som jag tycker om otroligt mycket och gärna hade sett som brudtärnor de med: Towe, My, Isabell och Mathilda! Nio brudtärnor, det hade varit något haha… men de är helt klart också brudtärnor i mitt hjärta! Tänk att jag har så fantastiska vänner i mitt liv!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s