Bröllopet 2017

Mina brudtärnor: Nicole

Emilia 9 månader, Nicole och Hampus när vi var på Aruba 2015!

Vi på min möhippa ❤️

Nicole, eller Nickis som vi kallar henne, är min svägerska! Alltså, min lillebrors flickvän. De har varit tillsammans i typ 3,5 år någonting, sedan de båda reste runt i Australien 2013. Jag minns att jag tyckte om Nicole på en gång när vi träffade henne första gången. Hon är helt enkelt väldigt lätt att tycka om och prata med. Vi har också himla roligt ihop och jag ser henne inte bara som min svägerska utan även en av mina närmaste vänner. Dessutom är hela Nicoles familj helt underbara de med, hennes lillasyster Lovisa och deras föräldrar Marianne och Håkan som har kommit att bli som extra-morföräldrar till Emilia och Stella eftersom de är så goa och omtänksamma. Jag är alltså otroligt glad att min bror hade den goda smaken att bli tillsammans med en så fantastisk tjej! Idag flyttar de in i sin superfina nyproducerade lägenhet nära oss vid hamnen i Gustavsberg, kul att få ha de nära!

En reaktion till “Mina brudtärnor: Nicole

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s