Bröllopet 2017

Imorgon åker vi!

Hanna och barnens minsta kusin Penny, 3 månader nu!

Nu är det verkligen så himla nära, två dagar kvar tills det är dags!! Redan imorgon tar vi vårt pick och pack och åker ut till Ekerö där vi installerar oss i vår bröllopssvit med barnen, även Becca, Daniel och hennes föräldrar hakar på redan på fredagen. Vi tänker att det är skönt att få komma ut och ta allt lite som det kommer istället för att behöva stressa ut på lördag. Så på fredag hänger vi med barnen, kanske badar lite i hotellets pool, äter trerätters och dekorerar matsal och festvåning. Så kan vi vakna på lördag och bara få fokusera på själva bröllopet! Jag tror det blir bra. 

Idag har vi fått komma och se hur Hampus och Nicoles nya lägenhet ser ut! De har köpt en 2:a som med loft är på drygt 90 kvm… och så himla fin! Vi var överens om att det var en riktig New York-känsla över lägisen och hela huset. Det ska bli kul att se hur det blir med alla nya möbler som de köpt. Dessutom längtar jag ännu mer efter att få inreda vårt nya fina hus…. efter lägisvisningen drog vi raka vägen ut till Stavsnäs för att träffa Johans syrra Helena, hennes sambo Martin och deras yngsta dotter Penny, plus Hanna, och barnens farföräldrar och gammel-farföräldrar. Fullt hus helt enkelt! Riktigt mysigt var det att ses, och spännande när vi sa hejdå att nästa gång vi ses är på vår bröllopsdag… skum men härlig känsla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s