Stella <3

Första riktiga stegen!


Imorgon blir Stella 13 månader och igår tog hon ÄNTLIGEN sina första riktiga steg! Hon har varit så otroligt försiktig så länge, gått jättemycket utefter möbler och så länge hon kunnat nå från en möbel till en annan, men inte vågat ta ett steg utan att hålla i sig. Då har hon krupit det steget. Men jag har försökt utmana henne lite varje dag, ställt soffbordet längre bort från soffan osv. Och det verkar ha hjälpt! För igår plötsligt när jag satt i fåtöljen vid TV:n och hon stod vid soffbordet så sträckte hon sig efter mig. Jag sa, som jag brukar, ”ja kom då Stella, gå till mamma!” Och då gjorde hon det!! Fyra-fem steg tog hon för att komma till mig och jag blev så glad att jag gav upp ett glädjetjut, haha. Det verkar som att något lossnade då, för därefter gick hon 5-7 steg mellan oss flera gånger, så himla roligt! Det ska bli spännande att se nu hur lång tid det tar innan hon går mer än hon kryper… Emlan gick ju ordentligt redan vid 11 månader, så vi har liksom bara väntat på detta, haha. Det skulle verkligen underlätta om hon kunde gå nu eftersom vi är ute så mycket, tycker synd om hennes små knän och ben när hon kryper på asfalt eller grus så det är ju ett måste att hålla henne i handen så hon får gå… men vi får se hur lång tid det tar!

I natt fick hon tyvärr feber och var alldeles superslemmig och ledsen, men på morgonen var febern borta och har inte kommit tillbaka (peppar peppar) så nu hoppas vi att ingen av oss andra blir drabbad (och att hon blir ordentligt pigg och kry såklart), så här 3 dagar före bröllopet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s