Bröllopet 2017

Mina brudtärnor: Helena

Helena och jag 2009! Vi skulle fylla 20 det året men här var vi tonåringar fortfarande 😊

Midsommar 2010, Helena hängde med upp till Umeå där en stor del av min släkt bor och firade. 


Hopp till 2012 och en galen festkväll som jag aldrig kommer glömma!

Helena, Helena, Helena. Hon är Johans lillasyster (lika gammal som mig), och utan henne hade jag och Johan kanske aldrig träffats… 

Hon gick i min parallellklass på Värmdö Gymnasium och dålig som jag var (är) på matte så fick jag år 2006 IG på omprovet till ett matteprov som jag fått IG på, haha. Då skapade läraren en liten grupp bara för oss som blivit underkända på de två proven. Och den gruppen bestod av mig och Helena 😄 H är en otroligt social person som ganska omgående tog kontakt med mig och därefter började jag se fram emot mattelektionerna då H drog med mig ut på toaletten så att vi kunde snacka skit istället för att traggla ekvationer, haha. På den vägen är det! Mattebetyget blev skit men vi förblev vänner efter gymnasiet. Vi hängde ihop allt mer, även efter att hon flyttat till Gävle för att plugga. Vi har mycket gemensamt, hon och jag. Vi gillar båda att vara kulturella och gå på museum och så uppskattar vi en härlig utekväll med goda drinkar och mycket dans! 

Och som sagt, det var genom henne som jag lärde känna Johan och med hjälp av H:s hjälp som vi tog steget att ses på en dubbeldejt med H och hennes (numera) ex. 7 år senare har jag och Johan två barn ihop (som avgudar sin faster Helena!) och ska gifta oss, så självklart ska hon vara brudtärna då! ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s