Bröllopet 2017

Förberedelser inför bröllopet på lördag

Fransförlängning gjord hos Idah Lou! Mina fräknar har verkligen ploppat fram nu i vårsolen för övrigt 😄

Som jag har längtat efter den här veckan! Veckan för bröllopet är här och Johan har gått på pappaledighet, så vi har lite fix denna vecka. Fast inte så mycket egentligen, det allra mesta är färdigt, så nu gör vi sånt som man inte vill göra för långt innan bröllopet. Som att klippa sig (Johan) och fixa mani-pedi och fransförlängning (jag). Fransarna gjorde jag imorse, och jag hade trott att det skulle bli en skön stund, att jag kanske rentav skulle somna. Men tyvärr förstörde min värdelösa rygg det hela, den fixar inte att jag ligger ner på för hårt underlag (då låg jag ändå på en tempurmadrass….) för länge. Allt eftersom kände jag hur muskel efter muskel i ryggen började krampa och mot slutet krampade till och med de muskler som går fram på magen.. plus att jag var så kissnödig att det gjorde ont, haha. Men 2,5 timme senare var jag klar! Och bra blev det ju ändå, så det var ju värt det i slutändan. Men jag tror inte att det kommer bli en återkommande grej för mig, tyvärr… 

ikväll ska jag och Johan hjälpa våra toastmasters Becca och Daniel att skriva beskrivningar av gästerna till festhäftet, men i övrigt är det bara att gå på behandlingar och invänta lördagen. På fredag åker vi ut till hotellet där vi ska ha bröllopsfesten och sover över med barnen. Så det blir två nätter i bröllopssvit! Det känns bra att barnen fått vara med på det, för efter vigseln på lördag kommer de ju att följa med min brors flickvän Nicoles föräldrar hem då festen blir barnfri. Men. Då har de ändå fått vara med lite 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s