Bröllopet 2017 · Familj & vänner

Mina brudtärnor: Johanna


Min andra brudtärna är Johanna (som vi mest kallar Hanna), Johans snart 17-åriga kusin som bor på Gotland! Första gången jag träffade Hanna var hon 10 år och lite blyg, men sommaren efter det träffades vi igen hos deras farmor och började prata och leka lekar. Hon fick även mitt nummer och några dagar senare fick jag ett sms: ”vgd?” (”Vad gör du?”) och på den vägen är det! Vi började prata allt mer via sms och jag tog på mig en storasysterroll gentemot henne, har fått ge råd som jag önskar att jag hade fått i hennes ålder och finnas där för henne i vått och torrt. När Hanna var 14 och vi väntade Emilia så började hon komma till Stockholm och bo över hos oss några gånger om året. Något som hela familjen ser fram emot och uppskattar! För Hanna är inte bara snäll, rolig och go som få, hon är även heeeelt otrolig med barnen. Tjejerna verkligen avgudar henne! Så det var liksom självklart att Hanna skulle få vara en av brudtärnorna, för hon betyder väldigt mycket för mig och hela min lilla familj ❤️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s