Bröllopet 2017 · Familj & vänner

Mina brudtärnor: Rebecca

En gammal festbild där även hennes sambo Daniel är med! Vi har haft så sjukt kul genom åren 😊

Rebecca och jag! På de första två fotona är vi 15-16 år någonting. Sista fotot tog Mathilda på möhippan 😊

Jag tänkte ha en mini-följetong där jag berättar om mina fem brudtärnor! Först ut är Rebecca, min kusin som bor i Umeå. Hon har dubbla uppdrag eftersom hon även är toastmaster (tillsammans med sin sambo Daniel tillika Johans best man). Becca är en otroligt snäll och go person och vi har varit bästisar hela livet (hon är bara ett halvår yngre än mig). Vi har en kontakt som går djupare än vanlig vänskap eller släktskap, hon är mer som en syster för mig. Ofta känns det som att vi har samma hjärna, vi säger jämt samma sak samtidigt och har exakt samma humor. Och vilken lycka att våra killar också kommer bra överens (minst sagt, de har en riktig bromance haha) och att vi har skitkul ihop allihop! Becca är helt enkelt otroligt viktig för mig och jag skulle inte kunna gifta mig utan henne vid min sida ❤️

2 reaktioner till “Mina brudtärnor: Rebecca

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s