Bröllopet 2017 · Shopping

Rosa byxor och vigselsamtal


Köpte rosa byxor från House of Lola igår! Ett fynd på second handbutiken Pinocchio här i Gustavsberg, lapparna kvar och allt. Helt kär i de nu! De är nästan likadana som de gröna jag köpte förra veckan, men tyvärr har jag råkat förstöra de genom att använda galltvål på några fläckar vilket gjorde att de blektes?? Jättemärkligt och sorgligt. Hur som helst så vill jag bara bort från alla svarta kläder nu, vill embracea våren fullt ut och bara ha ljusa färger på mig! Och gärna i en så här fin rosa färg. 

Ikväll ska jag och Johan iväg på vigselsamtal hos prästen som ska viga oss! Det ska bli otroligt spännande, det är ju bara 10 dagar kvar till touch down nu. Så det är på tiden, haha. Nerverna är rätt coola än så länge, jag tänker mest att allt löser sig, det blir bra som det blir även om något går snett. Jag ser mest av allt fram emot själva vigselakten, det ögonblick då jag och Johan säger ja till varandra. Det är mitt stora fokus just nu, sen att jag förmodligen aldrig kommer känna mig 100% fab i någon klänning jag väljer (har förlikat mig med det nu), att ballongerna kanske ligger på golvet efter några timmar eller annat som kan hända, det är sekundärt. Oviktigt i sammanhanget. Det löser sig! Och gift blir jag 😊

Lite bröllopsshopping som ägde rum härom dagen…

3 reaktioner till “Rosa byxor och vigselsamtal

  1. Hoppas du får behålla den inställningen! Jag kan berätta från vårat bröllop.
    När jag kom rusande till kyrkan Är Mathias klar, japp, Är Ella klar, japp.. Ja men då kör vi! HELENA! Dina tärnor är inte här än! Hahaha jag var så redo att köra! Att jag tappa en nagel innan jag var framme vid altaret, glömt mjölken till kaffe Ja alla vet att Toljamo har mjölk i kaffe tydligen.. Sånt kan vi skratta åt idag
    😂

    1. Haha jag tänker gå in i bröllopet stenhårt med den inställningen! Vägrar låta någonting förstöra dagen, för det enda som kan förstöra den är om jag själv blir ledsen eller upprörd ju. Bättre att försöka ta allt med en klackspark. Mycket är outsourcat också, mat, kaffe, tårta och mjölk finns ju på restaurangen på hotellet så har de glömt att köpa nåt så är det i alla fall inte mitt problem 😜 okej, det vore lite jobbigt att snubbla raklång i kyrkan, men allt annat ordnar sig ju 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s