Bröllopet 2017

Bröllopshår

Så var bröllopshåret kirrat! Idag spenderade jag 3 timmar på Green Heads (en så kallad grön salong som inte använder kemikalier som vanliga frisörsalonger gör), blev av med kluvna hårtoppar och blekte håret för första gången på 5 år! Jag fick en soft ombre som det kallas, väldigt naturligt och fint. Mycket nöjd! Tyvärr syns resultatet inte jättebra på bilden, men jag har egentligen väldigt mörkt hår, som synes här:

… på en bild som jag tog i förrgår. Jag tog nämligen en outfitbild för att visa upp mina second hand-fynd – en Odd Molly-kofta och helt nya byxor med lapparna kvar från House of Lola! Otroligt nöjd med detta 😊

Hur bröllopsfrisyren kommer se ut har jag dock inte riktigt bestämt mig för än. Kanske en slarvig romantisk uppsättning, kanske lösa lockar. Får se vad som känns bäst den dagen! Det är i alla fall min frisörkusin Rebecca som ska hjälpa mig med det, och tur är det, för själv är jag värdelös på att fixa mitt hår! 

Inspo:


3 reaktioner till “Bröllopshår

  1. Gillar du att posa i strumporna? Fint iaf. att du använder svarta strumpor.. man bara spyr på allas vita ankelstrumpor..

    1. Gillar och gillar, jag tänker ju inte sätta på mig skorna bara för att ta en bild när jag är inomhus 😄har faktiskt inte noterat vad andra har för färg på strumporna, men ja jag kör på svarta i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s