Bröllopet 2017

Bröllopet närmar sig!

Den här utsikten har Bella från sin balkong 😍

Jag blir fortfarande så himla glad när jag tänker på min möhippa, det var verkligen så himla kul! Och en jättebra uppladdning inför bröllopsfesten, haha. Nu är det så himla nära, 27 maj smäller det, så drygt 2 veckor kvar bara!! Det känns så otroligt märkligt att dagen vi planerat för och sett fram emot i över ett år äntligen snart är här. Vi ligger rätt mycket i fas med allt, speciellt sedan jag köpte en brudklänning i söndags…. ja, jag köpte ju en på Lilly i vintras, men den fick jag bara panik på när jag väl fick hem den, så jag sålde den. Och köpte en Ida Sjöstedt som tyvärr var för liten och inte kändes helt rätt när jag fick på mig den… men, den jag köpte i söndags känns bra och nu ska jag inte så mycket som titta åt en vit klänning förrän bröllopet varit, skulle väl hinna ändra mig sju gånger till i så fall… 
Det som är kvar nu är mest skönhetsfix, på torsdag ska jag klippa mig och ljusa upp håret i någon slags balayage. Jag ska också hinna med fransförlängning, ansiktsbehandling, pedikyr och gellack innan brölliset. Riktigt lyxigt, känns det 😊 i övrigt har vi ännu inte träffat vår präst och så är det lite dekorationsgrejer att köpa. Annars är det klart! Blir bara mer och mer nervös…

2 reaktioner till “Bröllopet närmar sig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s