Mina tankar

När mammaledigheten lider mot sitt slut…


Idag har jag haft en heldag med mitt nya jobb! Jag börjar ju inte jobba förrän i juni egentligen, men idag vankades det enhetsdag och workshops mot nya målen så det kändes som en bra grej att vara med på. Och alla kollegorna var så himla trevliga, det verkar vara en bra grupp jag kommit till! Riktigt kul känns det nu! Även om jag saknade kidsen oändligt mycket hela dagen, det kommer definitivt ta tid igen att vänja mig vid att vara ifrån dom. Jag älskar verkligen att vara med mina tjejer, vi har så kul ihop och jag blir lycklig i varenda cell av att se på dom. Så himla svår balansgång alltså, och konstigt att det liksom är ”resten av livet” som börjar nu. Det vanliga livet utan bebisbubblor och sköna mammaledighetslunk. Det känns både spännande och sorgligt, jag har verkligen älskat att vara mammaledig! Kan känna mig lite avundsjuk på er som har allt detta fina med graviditeter, bebis och mammaledighet framför er. Det är fantastiskt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s